Χρίστος Αρτεμίου

Κομμωτής

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ
ARTEMIOU HAIR DESIGNS

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την κομμωτική?
Γεννήθηκα στη Λεμεσό Η αγάπη μου για την κομμωτική τέχνη και το μακιγιάζ φάνηκε από πολύ νωρίς. Καθώς δεν υπήρχε ποτέ λύση ανάγκης αλλά ουσιαστικής επιλογής.
Το πάθος μου και η αγάπη μου χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία. Η αγάπη μου  για το χώρο αυτό ξεκίνησε  από τα παιδικά μου χρόνια καθώς οι εικόνες που έχω από μικρό παιδί είναι το κομμωτήριο  της μητέρας μου όπου δεν έχανα την ευκαιρία για να είμαι στο κομμωτήριο. Στα 14 μου χρόνια παράλληλα με το σχολείο μου ξεκίνησα και μαθήματα  σε σχολή κομμωτικής. Στα 16 μου αποφοίτησα από την σχολή μου όπου παράλληλα δούλευα και συνέχιζε και το σχολείο μου. Όταν τελείωσα το σχολείο μου δεν αρκέστηκα στις γνώσεις που πήρα και έτσι συνέχισα την επιμόρφωση μου στο εξωτερικό.

Τώρα βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο 15 χρόνια όπου καθημερινά  βρίσκω τρόπους  να ανακαλύπτω και να κάνω καινούρια πράγματα  τα οποία μας δίνουν περισσότερη έμπνευση σε ότι κάνω.

Γιατί θα σας επιλέξει μια μέλλουσα νύφη?
Το σημαντικότερο για μια νύφη είναι να μπορεί να επικοινωνεί με τον  κομμωτή της και γενικότερα να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον κομμωτή της αλλά και με τους υπόλοιπους που θα συμβάλουν σε αυτή την ξεχωριστή μέρα. Γενικότερα η σωστή επικοινωνία μεταξύ κομμωτή και νύφης  αλλά και η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικότερα μπορώ να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ να μην μπόρεσα να ψυχολογήσω μια νύφη για το τι ζητά γιατί μετά από κάποιο διάλογο που μπορεί να έχεις μαζί της αλλά και από το style που θα είναι ντυμένη μπορείς να ψυχολογήσεις και το τι ζητά.

Μιλήστε μας για τις καινούριες τάσης στο νυφικό χτένισμα
Γενικότερα όσον αφορά τα νυφικά χτενίσματα  και την επιλογή δεν έχει να κάνει με τις τάση αλλά με το τι μπορεί να υποστηρίξει η κάθε κοπέλα. Μετά την επιλογή του νυφικού επιλέγουμε το κατάλληλο νυφικό χτένισμα που θα ταιριάζει στο νυφικό. Κατά την επιλογή του νυφικού χτενίσματος πρέπει  να λάβουμε σημαντικά υπόψιν μας το ύψος, το βάρος, τον σχήμα του προσώπου, τις προσωπικές τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας.

Ποια η συμβουλή σας για τις μέλλουσες νύφες?
Αυτό που πρέπει  να κάνουν οι μέλλουσες νύφες είναι να κάνουν χτενίσματα που  να τις εκφράζουν και γενικότερα να τα υποστηρίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουν όμορφα και  να νιώθουν ο εαυτός τους αυτή την σημαντική μέρα και να αποφεύγουν ότι δεν μπορεί να ταιριάσει με την καθημερινότητα τους. Το ίδιο ισχύει και με το make-up όσο πιο φυσικές αποχρώσεις είναι θα φαίνονται ακόμα πιο λαμπερές αλλά και φυσικές.