Αντωνίου & Πατσαλίδης

Travel and Tours

Ποιο είναι το εταιρικό σας προφιλ και σε τι εξειδικευεστε?
Από το 1999 η εταιρεία μας ειδικεύεται και πρωτοπορεί στα ταξίδια Οργανωμένου Ελεύθερου Τουρισμού, που για μας αποτελεί την καλύτερη μορφή τουρισμού, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχουμε τις γνώσεις και την διάθεση να σας συμβουλέψουμε σωστά:

Που να πάτε, πως θα πάτε και γιατί να πάτε.

Τα δικά μας προσωπικά ταξίδια είχαν ξεκινήσει πολύ προτού δημιουργηθεί η εταιρεία μας, λόγω της «ρομαντικής» σχέσης του διευθυντή μας, Μιχάλη Πατσαλίδη με την τέχνη της φωτογραφίας. Με τα χρόνια αυτή η σχέση μεταδόθηκε και σε εμένα, και προσπαθώ να συνεχίσω με νέους τρόπους την πρωτοποριακή ιστορία της εταιρείας μας στον τομέα των ταξιδιών.

Από πότε ασχολείστε με το honeymoon?
Η σχέση μας με τον τομέα των ταξιδιών νεονύμφων ξεκίνησε λίγα χρόνια μετά τη δημιουργία της εταιρείας μας. Για να είμαι ειλικρινής, μιλώντας πάντοτε για τη δική μας εταιρεία, μπορώ να πω ότι δεν χωρίζουμε τα ταξίδια σε κατηγορίες. Όλα τα ταξίδια αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο και στόχος μας είναι να αποδειχθούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Γιατί κατά την γνώμη σας ένα ζευγάρι να σας εμπιστευθεί για ένα αξέχαστο ταξίδι?
Κατ’ αρχάς για την ασφάλεια που προσφέρει ένας έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος και ειδικότερα για τα πολλά χρόνια δικών μας ταξιδιών. Τα προσωπικά μας ταξίδια έχουν περάσει από διάφορες φάσεις, όπου έχουμε δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα, ταξιδεύοντας στις τέσσερις γωνιές της Γης. Έτσι καταλήξαμε στον Οργανωμένο Ελεύθερο Τουρισμό, ένα δικό μας είδος ταξιδιού, το οποίο παρέχει στον ταξιδιώτη την άρτια οργάνωση, καθώς και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ούτως ώστε να ζήσει όσα ονειρεύεται (ίσως και περισσότερα).

Ποιοι είναι οι πιο in προορισμοι για 2018?
Οι πιο προσφιλείς προορισμοί τα τελευταία χρόνια (συμπεριλαμβανομένου και του 2018) είναι το Μπαλί, η Σιγκαπούρη, το Πουέρτο Ρίκο, η Κόστα Ρίκα, η Κούβα και πολλοί προορισμοί των ΗΠΑ.

Τι προτείνετε και τι θα συμβουλέυατε ένα νεονυμφο ζευγάρι?
Ένα νεόνυμφο ζευγάρι έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ζήσει κάτι μοναδικό, αν το ταξίδι τους δημιουργηθεί σωστά, από επαγγελματίες που είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές και διάφορα ταξιδιωτικά tips. Σαν εταιρεία έχουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα αξέχαστο ταξίδι.